Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان تجمع اعتراض آمیز روز گذشته در ایروان که طرفداران مخالفان بار دیگر خواستار برکناری نخست وزیر "پاشینیان" شدند، ۳۳ نفر از شرکت کنندگان توسط نیروهای پلیس ارمنستان بازداشت شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، در جریان تجمع اعتراض آمیز مخالفان دولت، که روز دوشنبه (30 نوامبر/ 10 آذرماه) در ایروان برگزار شد، 33 نفر از شرکت کنندگان توسط نیروهای پلیس ارمنستان بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

روز گذشته معترضین به امضای توافقنامه آتش‌بس در قره باغ، در خیابان‌های مرکزی پایتخت جمهوری ارمنستان به راهپیمایی پرداخته و بار دیگر خواستار استعفای نخست وزیر نیکول پاشینیان شدند.

به گفته شاهدین، معترضین تلاش کردند میدان مرکزی شهر ایروان را مسدود کنند، ولی مأموران اجرای قانون موفق شدند آنها را به عقب برانند. پس از آن، معترضین به خیابان‌های مجاور حرکت کردند، در پی هشدار نیروهای پلیس درباره متفرق شدن جمعیت، بازداشت فعالان آغاز شد.

"آرمن سرکیسیان" رئیس جمهوری ارمنستان روز یکشنبه در دیدار با نمایندگان جامعه ارامنه ساکن روسیه، بار دیگر تأکید کرد که تشکیل دولت وحدت ملی، برگزاری انتخابات پیش از موعد پارلمانی و انجام همه پرسی برای تغییر قانون اساسی ارمنستان ضروری است.

رئیس‌جمهوری ارمنستان بار دیگر خواستار تشکیل دولت جدید شدرئیس جمهوری ارمنستان به روسیه سفر کردنظر مردم ارمنستان درباره روابط با روسیه

اعتراضات در پایتخت ارمنستان، از شب 10 نوامبر (20 آبان ماه) و پس از امضای بیانیه سه‌جانبه نخست وزیر این کشور به همراه روسای جمهوری روسیه و آذربایجان در خصوص آتش‌بس در قره باغ و انتقال برخی مناطق آن به طرف آذربایجانی، آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

مخالفان توقف جنگ و موافقت مقامات ایروان با این توافقنامه، "نیکول پاشینیان" رئیس کابینه وزرای دولت ارمنستان را به تسلیم و خیانت به مردم متهم کرده و خواستار برکناری وی و برگزاری انتخابات پارلمانی هستند.

"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه در این رابطه گفته است که اتهامات علیه پاشینیان بی اساس است و نخست وزیر قبل از امضای توافق نامه، به طور عادلانه وضعیت قره باغ را بحرانی نامیده بود. نخست وزیر ارمنستان نیز اعتراف کرده که چاره‌ای جز قبول آتش‌بس وجود نداشته و این تصمیم بعد از مشورت با مقامات نظامی این کشور اتخاذ شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارمنستان ارمنستان جمهوری ارمنستان رئیس جمهوری نخست وزیر بار دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از رویترز، زلنسکی در سخنرانی شبانه خود گفت: این روز‌ها بسیار مهم است. باید تمرکز داشتبه باشیم. باید تقدیر ویژه‌ای از مبارزان تیپ ۱۱۰ مکانیزه ارتش به عمل آورد که امروز یک سوخوی-۲۵ دیگر روسیه را سرنگون کردند.

رئیس جمهوری اوکراین به جزئیات بیشتری در این باره اشاره نکرد.

اظهارت شنبه شب زلنسکی در حالی است که وزارت کشور روسیه وی را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.

در پایگاه اطلاعاتی افراد تحت تعقیب و مورد پیگرد وزارت کشور فدراسیون روسیه آمده است: ولودیمیر الکساندرویچ زلنسکی، متولد ۲۵ ژانویه ۱۹۷۸ تحت یکی از مواد قانون کیفری تحت تعقیب است.

بنا بر گزارش این رسانه روس، در این پایگاه اطلاعاتی به جرمی که زلنسکی بر اساس تحت تعقیب است، اشاره نشده است.

پترو پوروشنکو رئیس جمهوری سابق، اولکساندر لیتویننکو دبیر شورای امنیت و دفاع ملی، میخائیل کووال وزیر دفاع سابق و والنتین نالیوایچنکو قانونگذار اوکراینی نیز در فهرست تحت تعقیب روسیه قرار گرفته‌اند.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • ادامه حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم فلسطین
  • ما از جنگ غزه پیروز خارج نخواهیم شد
  • کامرون و زلنسکی آخرین وضعیت جنگ در اوکراین را بررسی کردند
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب اعتراف کرد